Nikita balena pe litoral streaptease

Dupa Nikita femeia-perfecta-luptatoare si inteligenta despre care am mai scris, si inregistrarile video necenzurate care o atesta ca fiind "cea mai", aceasta ne prezinta intr-un film exclusiv, aventurile ei pe litoralul Marii Negre. Iata filmul (necenzurat) in care cei de la acasatv au filmat balena esuata!

5 comments:

Anonymous said...

Am vazut-o de mai multe ori pe femeia asta la televizor...nu stiu niciodata insa cu ce se ocupa ea , de ce e persoana publica? e poeta..am vazut ca a compus nijte versuri? ( foarte tari de altfel poate i le pune gutza pe o manea)? o data am auzit-o kiar cantand...am auzit-o vreo 15 secunde nu am rezistat mai mult..incepuse sa-mi curga sange din nas...e femeie de afaceri e bodyguard , ce face femeia asta? Nu am nimic cu ea..doar un lucru nu inteleg de ce apare la televizor, si care e domeniul ei de activitate..stie cineva? Mie nu-mi place de loc de ea..e un izvor de platitudini debitate intr-un limbaj agramat...Deci iata o anomailie..o femeie urata, nu prea desteapta si care nu face nimic e persoana publica si apare la televizor...wtf?

Bogdan Cristescu said...

domane fereste :)
deamon !!!

razor said...

ai tupeu:::::))))

Anonymous said...

Felicitari echipei de la AcasaTv pt un reportaj bine realizat...n-am mai ras atat de mult de cand l-am vazut pe Gigi Becali in debate cu Andrei Gheorghe. Reporterul este un actor forte bun...nush cum a reusit atata timp sa se abtzina din ras. Ce-mi pare rau ca promoveaza prostia. Dar totusi...sa pierzi atata film si timp pe o fiintza atat de delicata si de sensibila ca Nikita merita. PS oare Nikita asta a vazut reportajul...nu se vede cat de prosta e?

Anonymous said...

si dizgratioasa si proasta