Tanara accidentata mortal de o soferita coloana oficiala tariceanu

In dupa-amiaza zilei de 27 martie 2008 pe bulevardul Kiselef din Bucuresti o tanara studenta este accidentata MORTAL pe trecerea de pietoni de o soferita figuranta (forma fara fond) care conducea un audi model nou. In zona se aflau si 3 politisti care, desi martori la eveniment sunt atenti doar la dirijarea coloanei oficiale in care se afla premierul Tariceanu. Filmul spune tot! Ne pregatim pentru Summit-ul NATO Bucureşti 2008, ce mai conteaza o viata.
UPDATE
Anamaria Straus care a omorat studenta din Basarabia, Tatiana Duplei care avea numai 20 de ani pe trecerea de pietoni, a fost condamnată, azi, de Judecătoria Sectorului 1, la doi ani de închisoare cu suspendare plus plata unor despăgubiri morale către rudele fetei decedate, în sumă de 135.000 de euro. De asemenea, în privinţa răspunderii civile, instanţa a dispus plata a 10.000 de euro cu titul de daune materiale şi a 200.000 de euro daune morale.
zoso

9 comments:

Anonymous said...

Tara nimanui... In ce lume traim...

Anonymous said...

NEMERNICI!!! AR TREBUI SPANZURATI!!!

Anonymous said...

vb lui badea...traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.......
cum sa mai traiesti in romania cand stii ca nici autoritatile nu le pasa de tine....cand politia romana e mai atenta la imaginea ei decat la o viata umana...
de asta tot mai multi dintre noi vor sa scape de agent regim de nepasare....de figuranti....unde se pare ca banii conteaza si pozitia...restul nu!!!!
pacat....pacat de romania

Anonymous said...

As a Belgian resident in Romania I appeal to all that has the power to take decisions, go and instruct your policemen of first aid,they can save lifes if they know what to do, but they dont.
They are intstructed to do traffic and is the only thing they now.

Install a first aid kit on the motocycles of the police, they have the possibility to arrive faster then anybody else on the place of accident and offer first aid, if they now what to do and how to do it with what to do.

Go and invest in things that can save the lifes of the people, start with first aid smurd motocycles.

And please you leaders of a country that is in need of help, look what is realy neccessary and forgett the rest.

Jan De Graeve
Iasi

Anonymous said...

care este rata nasterilor si care este rata mortalitati in rom.?buna ?dar oare sefiiiiiiiiitari realizeaza acest lucru imp?dar ce sa mai vb sa vazut si la tel ce rol au cetatenii romaniei .................ce sa inteleg suntem ...........nesemnificativi............adica niste nimeni in drum si plini de praf

Anonymous said...

pe cei 5 "politisti" i-as spanzura cu capul in jos....

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

ak2000 said...

cititi si http://www.zoso.ro/2009/07/quickies-102.html

Anonymous said...

Coloana "oficiala"... solutia opririi ei: tragerea ueni rachete anti-tanc.