Bomba GAY

Pentagonul a fost cât pe ce să înlocuiască armamentul din dotarea trupelor trimise pe front cu arme neletale capabile să îi transforme pe adversari în homosexuali dornici să facă sex. "Bomba gay" nu a fost folosită niciodată pe front pentru că şefi din armata americană au combătut proiectul.
Laboratorul Wright al armatei aeriene de la Dayton, Ohio, a început proiectul "bombei gay" încă din 1994, solicitând încă de atunci suma de 7,5 milioane de dolari. Arma pe care cercetătorii voiau să o lanseze era de fapt un afrodiziac puternic care modifica radical "comportamentul hormonal" al duşmanilor şi avea efecte devastatoare asupra "moralului şi disciplinei unităţilor inamice’’.
Potrivit AFP, Pentagonul a confirmat existenţa acestei propuneri, dar a minimalizat importanţa acesteia. Locotenentul Brian Maka a declarat recent că "Ministerul Apărării nu a susţinut nici odată un asemenea proiect şi nu i-a asigurat nici o finanţare’’. El a menţionat că ideea evocată se înscrie într-o serie de propuneri privind dezvoltarea de arme neletale, între care substanţe care să-i facă pe inamici extrem de sensibili la lumina soarelui sau care să crească agresivitatea albinelor, determinându-le să atace oameni. Cu toate astea, Edward Hammond (foto), reprezentant al Sunshine Project, a contestat însă afirmaţiile Pentagonului, explicând că ideea "bombei gay" "nu a fost niciodată respinsă, ba mai mult a fost examinată ulterior". "Povestea asta arată că Pentagonul are idei depăşite atât în ce priveşte homosexualitatea, cât şi relaţia dintre sexualitate şi ceea ce înseamnă a fi un bun soldat’’, a apreciat Aaron Belkin, profesor la Universitatea California. Astfel, conform specialiştilor, e posibil ca modificând comportamentul hormonal al inamicilor, aceştia să devină "soldaţi mai buni", iar ataşamentul faţă de camarazi să le mărească dorinţa de răzbunare şi să le dea un curaj inimaginabil.

No comments: