Gigi Becali nepotul batut

Valentin Becali, nepotul finantatorului FC Steaua Gigi Becali, aflat intr-un Audi B-84-BKL, a fost batut de un pieton caruia nu i-a fost acordata prioritatea pe trecerea de pietoni dintre Piata Unirii si Piata Alba Iulia. Zeci de martori au asistat la meci, însă nimeni nu a intervenit pentru salvarea "victimei" care a fost abandonată pe caldaram. Poliţiştii încearcă să-i dea de urmă. :)
Felicitari pietonului curajos care a aplicat o corectie ciobanilor si smecherilor de carton din Romania.

Un alt cioban, Virgil Becali, varul "celebrului" Gigi de la Steaua, a navalit, marti, in Inspectoratul Scolar al Capitalei pentru a le cere inspectorilor sa-i bage odrasla, ramasa corigenta, in examenul de capacitate. "Ajutati-ma! De la minister mi s-a spus sa vin la dumneavoastra ca sa dati un telefon la scoala sa-mi reexamineze baiatul. Daca nu intra acum in capacitate, nu mai gasesc loc la liceul unde vreau sa-l dau. A ramas corigent pentru ca face sport la Steaua", a spus dl. Virgil Becali inspectorului scolar general adjunct, Ligia Strasser. D-na Strasser i-a aruncat sub nas Regulamentul examenului de capacitate si a refuzat sa-i puna vreo pila. "Copilul meu trebuie sa intre neaparat in examenul de capacitate", insista disperat varul lui Gigi Becali. Vasilica Valentin Becali a ramas corigent la sfarsitul clasei a VIII-a la Limba si literatura romana. Numai la aceasta disciplina juniorul Becali a acumulat 19 absente, iar in total numarul orelor la care a chiulit depaseste 100, dupa cum ne-a spus diriginta lui Vasilica. "Dupa ce a lipsit foarte mult, Becali a venit in ultima saptamana la scoala, cu un ziar in mana, iar parintii cu rugaminti. Nu depinde de mine reexaminarea. Eu as fi de acord daca se accepta la nivel superior", spune directorul scolii unde invata Vasilica, d-na Teodora Pircalabu. Ramane sa vedem daca "puterea" numelui Becali va influenta incalcarea regulamentelor scolare, astfel incat Vasilica sa ajunga, din corigent, candidat la examenul de capacitate din iunie. Un elev in situatia lui Vasilica trebuie sa-si dea corigenta intre 12-14 a.c., iar dupa promovare poate participa la a doua sesiune a capacitatii.

Unul din nepotii latifundiarului Gigi Becali a fost implicat, intr-un accident pe soseaua Pipera-Tunari. Aflat la volanul unui Maseratti, Vasile Geambazi (26 ani) a intrat cu masina intr-o Dacie care a virat brusc la stanga.Soferul acesteia si pasagera din dreapta au fost raniti usor. Martorii povestesc ca la intersectia soselei Pipera-Tunari cu str. Erou Nita Pintea, soferul unei Dacii a facut la stanga fara sa se asigure, moment in care a fost lovit de bolidul lui Vasile Geambazi, in care se mai afla un prieten al acestuia, Dumitru Zisu.George Alexandru Piron, care conducea Dacia, si Catalina Troanca, pasagera in autoturism, au fost raniti si au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala unde au ramas peste noapte sub supraveghere medicala. Maseratti-ul nepotului lui Becali are acum nevoie de reparatii.
Rasul lui Gigi becali

Incultul Gigi Becali, la carcotasi este pus la punct de oamenii de cultura!Presedintele...

1 comment:

Anonymous said...

Yes if the truth be known, in some moments I can reveal that I acquiesce in with you, but you may be considering other options.
to the article there is still a definitely as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with delivery of this request www.google.com/ie?as_q=chestier ?
I noticed the catch-phrase you procure not used. Or you profit by the black methods of helping of the resource. I take a week and do necheg